Ecigg digital handel gör det möjligt att njuta av fiske

Ecigg brukar vara något som jag är van vid att gå och köpa i en fysisk butik. Men på grund ut av virusets utspridning är min skräck över att närvara i fysiska butiker. Även om detta rör sig om inhandlande ut av bra eciggs produkter. Då min rädsla att sprida smittan till anhöriga så himla stor att jag  måste köpa detta digitalt framöver.

Men till min stora besvikelse

behöver jag hela tiden konstatera att leveranstiden på ens eciggs produkter är så pass lång. Så att det ibland passerar tidsramar på över 2 veckor. Nu kan man inte ens längre röra sig i stora folksamlingar vilket innebär att jag får lägga mer fysisk tid. Och energi på att följa en utav mina stora passioner i livet vilket är att fiska. 

Finns ingen bättre känsla än att åka ut med en träbåt i nån lugn sjö. Och bara sätta sig och göra några kast samtidigt som man tar några puffar på sin ecigg. Och känner havsbrisen blåsa lugnt och stilla. 

I dessa stressiga tider

Då framtiden är så pass osäker så att man inte vet vad man ska tro överhuvudtaget. Hur lång tid det kommer att ta att kämpa mot virusets spridning. Utan dessa lugna dagar på sjön som är en sorts terapi tillsammans med eciggen. Skulle jag garanterat redan för länge sen ha börjat klättra på väggarna. 

ecigg

Känslan att känna sig så isolerad och nästan känna en form ut av klaustrofobi känsla är hemsk. Klaustrofobi känsla är något som gör att man känner sig helt avstängd från verkligheten. 

Ingen vet hur framtiden ser ut

Men tillsammans med min ecigg och mitt fiskande har jag iallafall min egen privata terapi. Jag tror många underskattar förmågan ut av att ha eciggen. Kombinerat med något som verkligen betyder något för just dig så passa verkligen på att testa detta.